Čím se zabývám?

  • Jsem studentka ...

Člověk se nikdy nesmí spokojit s tím, co ví. Stále se máme co učit a ačkoliv nikdy nebudeme schopni obsáhnout všechno vědění světa, je třeba se pokusit nabýt co největší jeho část. Vždy se snažím, abych svým klientům byla schopná pomoct nejlépe, jak jen to jde. Díky tomu jsem pak věčnou studentkou 🙂

Absolvovala jsem např. školu přírodní medicíny Kamatre, vystudovala jsem reflexní terapii, Akademii léčivé výživy inspirovanou vzdělávacím programem Rogera Greena, získala jsem certifikát praktika Reconnection od věhlasného chiropraktika Erika Pearla a v současnosti jsem posluchačkou Školy tradiční čínské medicíny - studia pěti dovedností.

  • Jsem celostní výživová terapeutka ...

Získané dovednosti využívám při svých terapiích, kterých se mimo jiné účastnili i někteří olympionici, modelky, úspěšní podnikatelé, generální ředitelé, nebo např. i pražský zvířecí psycholog MVDr. Alexandr Skácel.

  • Jsem přednášející ...

Všechny informace, které jsem kdy nabyla, do sebe postupně zapadají a tvoří krásnou mozaiku poznání. Bylo by ode mě sobecké si tyto informace nechávat pro sebe a tak je předávám dál během svých tématických přednášek

Kromě nich vysvětluji psychologii jídla i na firemních vzdělávacích akcích, ve školách a společnostech. Poradenskou činnost provádím i v rozhlasovém vysílání ČRo Plzeň.

  • Jsem lektorka ...

Naše tělo s námi neustále komunikujeme, ale my mu ne vždy rozumíme. Pokud je nám zima, tak se oblečeme, ale co když nás bolí hlava? Víme, co nám tím chce naše tělo říct? Ačkoliv to nejdůležitější, čemu bychom měli rozumět, je naše tělo, často to zanedbáváme. Díky spolupráci se známým plzeňským cyklistou Petrem Pučelíkem, který se věnuje tělové kineziologii, mohu pořádat semináře Tělově svalové informace - TSI, které vám na všechny tyto informace pomohou nalézt odpovědi. Symbióza naší vzájemné spolupráce podporuje u klientů neochvějnou důvěru v sebe sama a vede je k řešení obtíží.

  • Učím vás vařit a jíst ...

Spolu s dostatečnou a správně zvolenou tělesnou aktivitou je velmi důležité i to, co naše tělo přijímá. Neplatí žádné univerzální klíče k tomu, co jíst. V každém období potřebuje naše tělo jiné potraviny. V zimě potřebujeme zahřát zázvorem a v létě zchladit pomerančem. Co kdy jíst a hlavně jak si to správně připravit, vám povím buďto na svých kurzech vaření, nebo u vás doma. Nejen, že se něco nového dozvíte, ale navíc se i dobře pobavíte a skvěle najíte 🙂

„Děkuji za dar, který jsem nepřehlédla, přijala ho s pokorou a mohu ho předávat dál všem těm, kteří o to stojí.“

Mé aktivity v roce 2016

8. 2. 2016Přednáška pro společnost Just na téma: Potravinové doplňky a jejich účinky v součinnosti se stravou
1. 3. 2016Přednáška pro společnost Nuskin: Age log nejsou jen krémy
21. 3. 2016Přednáška na téma: Jak působí kvantová terapie
19. 5. 2016Přednáška pro společnost Just na téma: Strava podle pěti elementů Jaro-Léto
20. 5. 2016Přednáška pro společnost Just na téma: Jaro-Léto a potravinové doplňky vhodné k danému odbdobí
21. - 22. 5. 20161. Seminář Tělově svalové informace - TSI
20. 6. 2016Celodenní interaktivní seminář pro společnost Generali a.s. na téma: Jde to i líp
29. 6. 2016Přednáška pro společnost Just na téma: Obtíže krevního systému v létě a jak jim předejít
1. 7. 2016Přednáška na téma: Zánětlivá onemocnění a jak jim předcházet
13. - 14. 7. 20162. Seminář Tělově svalové informace - TSI
16. 8. 2016Přednáška na téma: Strava dlouhověkých a co jsou superpotraviny
25. 8. 2016Přednáška pro 15. ZŠ (pro pedagogy) na téma: Jak strava ovlivňuje chování dětí - strava podle 5ti elementů
16. 9. 2016Přednáška pro společnost Nuskin: Jak zvládat stres
22. 9. 2016Přednáška pro společnost Just - Strava podle 5ti elementů - Podzim
24. - 25. 9. 20163. Seminář Tělově svalové informace - TSI
17. 10. 2016Přednáška s ukázkou vaření pro 15. ZŠ
10. 10. 2016Přednáška na téma: Imunita
17. 10. 2016Celodenní interaktivní seminář pro společnost Generali a.s. na téma: Jde to i líp II.
20. 10. 2016Přednáška na téma: Nachlazení a rychlá pomoc
23. 10. 2016Zastavte se na drink na Zastávce
25. 10. 2016Kurz vaření podle 5ti elementů - podzim
27. 10. 2016Přednáška ve školní jídelně s praktickou ukázkou
29. - 30. 10. 20164. Seminář Tělově svalové informace - TSI
12. 11. 20169. Excellentní žena
16. 11. 2016Přednáška na téma Jde to i líp
19. - 20. 11. 20165. Seminář Tělově svalové informace - TSI
7. 12. 2016Přednáška na téma Doplňky stravy v zimě
10. 12. 2016Kurz Vánoční pečení s dětmi
17. 12. 20166. Seminář Tělově svalové informace - TSI
19. 12. 2016Kurz vaření Sushi snadno a rychle